Traži se baka Marta: ‘Želim joj barem malo olakšati i uljepšati blagdane’

Facebook/Karolina Buzak

U Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb” osvanuo je potresan apel. Naime, jedna naša sugrađanka objavila je tužnu priču o bakici koja živi sama te kojoj je do sada pomagala sitnim donacijama. Često ju je i posjećivala u stanu u kojem je baka bila podstanar, no kada se jučer zaputila tamo – bake nije bilo.

Kako navodi, niti kontakt broj više nije aktivan, stoga ova Zagrepčanka apelira na sugrađane da joj dojave ako imaju bilokakve informacije.

“Baka je često prosila kod Kauflanda na Zagrebačkoj, pomagala sam joj koliko sam mogla donoseći hranu i higijenske potrepštine. Gospođa je bila sama i živjela u blizini tog Kauflanda, kao podstanarka, ali nažalost kada sam jučer otišla tamo nje više nije bilo. Čovjek koji je bio u kući do njezine ne zna gdje je, broj koji sam imala od nje je neaktivan! Molim vas, ako itko zna gdje je ova gospođa, ako je itko igdje vidi ,da mi javi. Najvjerojatnije negdje prosi jer tako si je skupljala za stanarinu i život, molim vas ako itko ima ikakvu informaciju javite mi jer joj želim barem malo olakšati i uljepšati blagdane! Unaprijed hvala”, piše Karolina.

Facebook/Karolina Buzak
Facebook/Karolina Buzak

Ako imate korisne informacije o baki Marti možete se javiti u inbox Karoline Buzak.


Komentari