TRAŽE SE POŠTENI LJUDI! Tomislav je na Jarunskoj tržnici izgubio veću svotu novca

Zelena trTonci Plazibat / CROPIX

Nezgode u žurbi se događaju svima, no uz dobre ljude i one se prebrode. Kao i većina Zagrepčana, Tomislav je prijepodne iskoristio za odlazak na tržnicu, u njegovom slučaju na Jarunu.

Oko 11:15, ovaj je muškarac izgubio veću svotu novca na navedenoj tržnici, koja je bila namijenjena za plaće njegovim radnicima. Iako se brzo vratio na mjestu gdje mu je novac ispao, novcu ni traga. Djelatnici obližnjih trgovina rekli su mu da je novac pronašla djevojka u smeđoj jakni koja je bila u pratnji mladića.

“Kupovao sam kavu i novac sam ispred trgovine htio staviti u unutrašnji džep kaputa, no greškom sam ga stavio u podstavu te je ispao. Primijetio sam to 10-15 minuta kasnije u autu i odmah se vratio, no više ga nije bilo. Djelatnici trgovine su mi rekli da ga je pronašla djevojka smeđe u smeđoj jakni koja se, kažu, tresla”, ispričao je za Index Tomislav.

Iako mu je djevojka rekla da će se vratiti, riječi nažalost nije provela u djelo. Stoga, Tomislav moli poštene nalaznike da mu se jave na broj 091 300 8973.


Komentari