Tramvajski i autobusni prijevoz je redovit, no u nekim ulicama su radovi

Zbog radova u Ulici Rudolfa Kolaka privremeno je ukinuto autobusno stajalište Rudolfa Kolaka na trasi linije 230 (Dubrava – Granešinski Novaki) u smjeru Granešinskih Novaka.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Tramvajski i autobusni prijevoz je redovit i teče uz ranije najavljene izmjene. Odstupanja su, zbog ograničenja u zoni radova, moguća na pojedinim autobusnim linijama. U primjeni je subotnji red vožnje.

Ilicom, na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, vozi se sporije uz dodatan oprez zbog radova na tramvajskoj pruzi. Vozačima savjetujemo zaobilaženje zone radova.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

U Ulici Pantovčak ispred k.br. 55 i 55/1, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu primjenjuje se posebna prometna regulacija do 20 sati.

U Ilici na raskrižju s Bračunovom ulicom do ponedjeljka u 4 sata primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajskog kolosijeka.

Privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajske pruge primjenjuje se u Ilici, na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, u dvije faze do 5. studenog u ranim jutarnjim satima.

1. faza: za sav promet zatvorena je zona raskrižja Ilice i Ulice Nad Lipom do 24. listopada u ranim jutarnjim satima. Obilazni pravci: – Nad Lipom – Podolje – Vinogradska – Ilica i obratno. Za vrijeme radova nije moguće skretanje iz Ilice u Slovensku ulicu i obrnuto.

2. faza: na dijelu od Ulice Nad Lipom do Mandaličine ulice od 24. listopada u ranim jutarnjim satima do 5. studenog u ranim jutarnjim satima zauzimat će se dio kolnika. Za vrijeme radova neće biti moguće skretanje u Grahorovu ulicu iz Ilice i obrnuto. U smjeru zapada prometuje se jednim prometnim trakom.

Novom cestom, na dijelu od Tratinske do Ulice Zvonimira Rihtmana, do 31. listopada, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog uređenja nogostupa. U smjeru sjevera zauzet je dio kolnika, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.

Pokretni ured je na tržnicama Botinec i Utrine

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.

Ured je do 10 sati na Tržnici Botinec (u zoni tržnice), a od 11 do 13 sati na Tržnici Utrine (u zoni tržnice).

Komentari