Tramvaji i autobusi voze redovito, u primjeni ljetni vozni red: provjerite izmjene u prometu i posebne prometne regulacije

hr.wikipedia.org

Tramvajski i autobusni promet redovit je na svim linijama. U primjeni je ljetni vozni red.
Promet je pojačan na cestama u širem gradskom središtu.

>>> Ljetni vozni red: provjerite koje ZET-ove linije neće voziti do rujna

Izmjene u prometu

Zbog sanacije kolnika terminala Ljubljanica, do 22. lipnja, stajališta autobusnih linija 113115 i 116 izmještena su na sjeverni dio kolnika Zagrebačke avenije, od Puljske ulice do Fallerovog šetališta.

Zbog radova na tramvajskoj pruzi na Savskoj cesti, od 22. lipnja do 25. lipnja, obustavit će se tramvajski promet od Ulice grada Vukovara do Savskog mosta te će tramvaji linija 4, 5, 14 i 17 prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera. Detalji o izmjenama dostupni su ovdje.

Posebne prometne regulacije

Zbog uređenja tramvajske pruge raskrižjem Savska/Slavonska (nadvožnjak iznad Slavonske av.) od 20 sati do 2. srpnja do 4.30, bit će onemogućeno prometovanje iz smjera istok-zapad i obratno, kao i sjever-istok te jug – zapad. Za vrijeme radova prometovati će se podvožnjakom Slavonska/Savska.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Vlaškoj ulici, na dijelu od Derenčinove do Kvaternikovog trga, do 6. srpnja zauzima se jedan prometni trak od 22 do 6 sati.

Komentari

Komentari