Tramvaji i autobusi voze redovito, pojačan promet prema gradu: provjerite koje zagrebačke ulice izbjegavati zbog radova

FOTO: Ivan Klindić
Tramvajske linije prometuju redovito. U autobusnom prometu moguća su odstupanja od reda vožnje. Pojačan je promet na cestovnim pravcima u užem gradskom središtu.

Izmjene u javnom prijevozu

Autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) do 29. lipnja, neće prometovati radnim danima od 7.30 do 19 sati, zbog radova koji zatvaraju Prilaz Kraljičinom zdencu. Vikendom i blagdanima linija će prometovati redovito. Detalji su dostupni na internetskoj stranici ZET-a.

Posebne prometne regulacije

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Vlaškoj ulici, na dijelu od Derenčinove ulice do Kvaternikovog trga, do 18.lipnja u 5 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji. Od 22 do 6 sati zauzima se jedan prometni trak.

Zbog sanacije tramvajskog  kolosijeka na Savskoj cesti, na dijelu Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, do 30. lipnja u 5 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji. Od 22 do 5 sati subotom od 7 do 14 sati zauzima se jedan prometni trak.

Zbog uređenja kolnika, Sljemenska cesta – Prilaz Kraljičinom zdencu, na dijelu od skretanja prema objektu Tomislavov dom u smjeru grada Zagreba, do 2. srpnja sve radne dane osim vikenda i blagdana od 7.30 do 19 sati bit će zatvorena za sav promet.  Detalji su dostupni na internetskoj stranici Grada Zagreba.

Ulica Donje Vrapče, na dijelu od A.T. Mimare do Ulice Vrapčanske putine, do 2. srpnja u 20 sati zatvorena je za sav promet zbog izgradnje plinovoda. Detalji su dostupni na internetskoj stranici Grada Zagreba.


Komentari