ŠPANCIRFEST DONOSI ODLIČNE KONCERTE: Nadomak Zagreba čekaju vas vaši omiljeni bendovi

Facebook

Najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg festivala je onaj Manu Chaoa i La Venture koji će se održati u utorak 23. kolovoza.

Za idealan odmor i odličnu zabavu ne morate potegnuti do mora. Zabava vam je dostupna i samo 40-ak minuta od Zagreba – manifestacija Špancirfest u Varaždinu. Kao i svake godine, Špancirfest tradicionalno nudi bogat glazbeni i zabavni program. Prvi vikend Špancirfesta završio je u velikom stilu koncertima najboljih glazbenih skupina poput Urbana & 4, Repetitora te Pips Chips & Videoclipsa na pozornici Vile Bedeković, odnosno pozornici u Starom gradu.

Kraljevsku zonu, jedan od noviteta ove godine, zapalili su Leteći odred i Teška industrija, a posjetitelji su mogli uživati i u brojnim izvedbama ulične umjetnosti ili sudjelovati u nekoj od radionica. Ni povremena kiša nije omela špancirere u odličnoj zabavi, posebno one koji su nedjeljnu večer odlučili provesti uz jednog od najvećih glazbenika na ovim prostorima – Urbana i njegovu Četvorku, s kojima su uglas pjevali najveće hitove iz dugogodišnje karijere ovog osebujnog umjetnika.

Glavna pozornica u Starom gradu, pak, ugostila je mladi beogradski rock bend Repetitor čiji svježi zvuk privlači obožavatelje diljem regije. Kao glavne zvijezde večeri nastupili su momci iz zagrebačkog benda Pips Chips & Videoclips, dobitnici brojnih nagrada i rado viđeni gosti na festivalima i koncertima diljem zemlje i Europe.

Najbolji je to uvod u najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg izdanja festivala, onaj Manu Chaoa i La Venture koji će se održati u utorak 23. kolovoza u 21:45 sati na glavnoj pozornici u Starom gradu. Za obožavatelje je ove godine osiguran poseban prijevoz autobusom iz Zagreba.

Za vrijeme trajanja festivala na redovnim autobusnim linijama Autobusnog prometa, na relaciji Zagreb/Varaždin/Zagreb posjetitelji mogu putovati s jednosmjernom voznom kartom u dva smjera. Karta se može kupiti na autobusnom kolodvoru u Zagrebu po cijeni od 80 kuna, a potrebno ju je ovjeriti u Turističkoj zajednici grada Varaždina kako bi vrijedila i u povratnom smjeru.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu. Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici http://spancirfest.com/radionice/.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivalawww.spancirfest.com .


Komentari