TRAGEDIJA U KOSNICI U požaru poginula jedna osoba, Tomašević posjetio ‘Dobri dom’ i izrazio žaljenje

Foto: Cropix

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević posjetio je jutros gradsku ustanovu Dobri dom, odnosno prihvatilište za beskućnike i pučku kuhinju u Velikoj Kosnici.

Podsjetimo, u jednoj od napuštenih baraka u Domovinskoj ulici u blizini tih objekata rano jutros izbio je požar, u kojem je po sadašnjim spoznajama smrtno stradala jedna osoba čiji identitet se još utvrđuje. Na intervenciju su izašla dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca. Požar je ugašen, a samo prihvatilište i pučka kuhinja nisu bili zahvaćeni požarom.

Tomašević izrazio žaljenje

Gradonačelnik Tomašević izrazio je žaljenje zbog ove tragedije.

“Očevid je u tijeku te nismo u mogućnosti iznositi druge detalje”, izvijestili su iz Grada Zagreba.

Oglasila se i policija

Očevid zagrebačke policije završen je par sati kasnije, a u priopćenju su objavili da je najvjerojatnije do požara došlo zbog svijeće. Pronađeno tijelo još uvijek nije identificirano.

“Prema dosad prikupljenim informacija izbio je požar drvene barake veličine 15×8 metara, vlasništvo Grada Zagreba, u kojoj se nalazio 71-godišnjak koji je najvjerojatnije zapalio svijeću nakon čega je izbio požar. Prilikom ovog požara, vatra se proširila i na drugu drvenu baraku”, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.


Komentari