TOP 10 POSLOVNIH PRILIKA! Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada!

Poslovni sporazum, (Foto: Pixabay)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Personaldienst za potrebe klijenta traži referenta općih i kadrovskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 19.12. Radni zadaci uključuju praćenje i pripremu poslovne dokumentacije, unos, sortiranje i analizu različitih podataka. Poslodavac nudi usavršavanje u dinamičnom radnom okruženju, napredovanje sukladno ostvarenim rezultatima, redovita i stimulirajuća primanja. Aplicirajte.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

posao.hr za klijenta traži podopodlagača (m/ž) i zidara/ tesara (m/ž) u Zagrebu i na području Zagrebačke županije. Prijaviti se možete najkasnije do 17.12. Potrebna je srednja stručna sprema ili odgovarajuća kvalifikacija, prethodno radno iskustvo te spremnost na fizički rad. Prijavite se.

Dviation Training Services traže Quality Managera (Part-147) (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 15.12. Poslodavac nudi raznovrsnu i aktivnu okolinu, tim profesionalaca, međunarodno radno ozračje s dnevnim interakcijama te razne izazove i prilike za uzlet karijere. Za posao je potrebna viša stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje i razumijevanje važnih EU regulacija i pravila implementacije istih te radno iskustvo od pet godina. Prijavite se.

Pliva traži analitičara i voditelja projekata za ljudske potencijale (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave je 13.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, poznavanje HR sustava, iskustvo u vođenju projekata od početnih do završnih faza te izvrsno znanje engleskog jezika. Poželjno je iskustvo s međunarodnim projektima i u međunarodnom radnom okruženju. Prijavite se klikom na link.

CCPorter traži pojačanje na pozicijama Sales Specialist with Croatian and Slovenian (m/ž) i Sales Specialist with Croatian and Macedonian (m/ž). Posao se odvija od kuće. Radni zadaci uključuju aktivnu telefonsku prodaju i promociju. Poslodavac osigurava kompetitivnu plaću i bonuse, fleksibilno radno vrijeme, opremu za rad, specijalizirani trening i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka.

VuMedi Inc zapošljava na poziciji Business Development Associate (m/ž). Posao se obavlja od kuće ili iz ureda u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.12. Očekuje se želja za učenjem, pozitivan pogled, suradnja i transparentnost. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, autonomno radno okruženje i kompetitivnu plaću. Prijavite se ovdje.

Klara d.d. zapošljava referenta prodaje (m/ž) i asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 14.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Tempus Octo za klijenta traži čistača (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 20.12. Poslodavac nudi plaću 4.000 kuna. Posao se sastoji od čišćenja stubišta stambenih zgrada na području Sesveta, Dubca i dio Zavrtnice. Aplicirajte.

NTH Mobile zapošljava na pozicijama: Angular Frontend Developer (m/ž), Java Backend Developer (m/ž) i Project Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a poslodavac nudi obavljanje rada i od kuće. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!


Komentari