TONČI HULJIĆ STIŽE NA EKONOMSKI FAKULTET: Studentima će održat predavanje o svom uspjehu

Tonči Huljić i Madre Badessa Official

Tonči Huljić održat će predavanje na Ekonomskom fakultetu.

Tonči Huljić u četvrtak 21.travnja, u 18 sati, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održat će predavanje:’Na put do uspjeha koracima Tončija Huljića’.

Poznati glazbenik i skladatelj odazvao se pozivu Debatnog kluba EFZG-a u sklopu projekta ‘Uhvati me za riječ’ – koji je osmišljen kao ciklus predavanja koji svaki tjedan organizira predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju.

Takva praksa već je uobičajena na prestižnijim svjetskim sveučilištima kao što su Cambridge, Harvard, Stanford.Cilj predavanja je da govornici prenesu svoja iskustva i motiviraju studente, kako bi oni krenuli na put ka uspjehu.

Na četvrtom predavanju ciklusa ”Uhvati me za riječ”, poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj, glazbenik i producent – Tonči Huljić na 45-minutnom predavanju prenijet će svoja iskustva iz bogate karijere.

Krajem 70-ih godina, osnovao je poznatu grupu Magazin. U 90-im godinama počeo se baviti klasikom, te je otkrio jednog od najboljih svjetskih pijanista Maksima Mrvicu. Bio je vlasnik Croatia Records-a, te se okušao u producentskim vodama na televizijskim ekranima.

Prošle godine bio je jedan od članova prvog regionalnog talent show-a ‘X Factor Adria’, dok sada priprema svoj prvi mjuzikl ‘Pacijenti’.

Raspravljat će se i o onome što je studentima najzanimljivije: prepreke koje su ga dočekale na njegovom putu te kako ih prebroditi.Nakon izlaganja, studenti imaju priliku ravnopravno diskutirati s govornikom.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Predavanje počinje u četvrtak 21.travnja, u 18 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.[/box]


Komentari