Tomislav Stojak pitao Milana Bandića što je s dječjim vrtićem u Hrvatskom Leskovcu

FOTO: Dražen Komar

Nakon što smo već nekoliko puta pisali o problemima dječjeg vrtića “Hrvatski Leskovac”, zastupnik Tomislav Stojak odlučio je pitati gradonačelnika Milana Bandića kada će problem biti riješen.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine gradonačelniče,

 Molim Vas da mi dostavite odgovor na pitanje kada će konačno započeti energetska obnova i uređenje dječjeg vrtića u Hrvatskom Leskovcu, pogotovo kompletna sanacija krovišta DV, koja je, prema meni dostupnim najavama i informacijama, trebala već započeti, ali se događaju stalni problemi s izvođačem radova. Krajem mjeseca kolovoza 2018. nadležni gradski ured za obrazovanje izvijestio je da očekuje da će se svi problemi riješiti u četrdesetak dana. Sada je trenutno kraj mjeseca studenoga, dakle rokovi su odavno prošli.

 S obzirom da je vrtić u jako lošem stanju, a uvjeren sam da i Vi želite da djeca imaju najbolje moguće uvjete za boravak u svom dječjem vrtiću, molim Vas informaciju o vremenskom okviru obnove, kada će radovi započeti i kada je planiran njihov završetak. 

 S poštovanjem,

 Tomislav Stojak, v.r.

Gradski zastupnik

Podsjetimo, djeca i zaposlenici borave u vrtiću u kojem se raspada krov i zidovi su pljesnivi. Problem je u tome što su izvođači radova nekoliko puta došli i otišli, te se nikada nisu povratno javili.


Komentari