TOMISLAV SALOPEK bio je strastveni navijač Dinama, evo kako će klub oprostiti od njega…

Tomislav Salopek bio je i veliki navijač Dinama, a u ovim trenucima ni klub iz Maksimira nije ga zaboravio.

”Primili smo tužnu vijest o užasnoj sudbini Tomislava Salopeka, velikog navijača Dinama… Počivao u miru”, stoji na Twitter profilu GNK Dinamo.

>>> BBB-ovci SE OPRAŠTAJU OD SALOPEKA i više ih nikada nemojte nazvati huliganima! (FOTO)

DINAMO DINAMO


Iako je najveća oporbena stranka HDZ reagirala priopćenjem, izraze sućuti na svom Facebook profilu podijelio je i hrvatski europarlamentarac Andrej Plenković.

”Izražavam iskrenu sućut obitelji Tomislava Salopeka koji je postao još jedna nevina žrtva bezumne i barbarske politike tzv. Islamske države. Nažalost, Hrvatska je i danas vidjela koliko su opasni terorizam i ekstremizam, kojima se s partnerima moramo oduprijeti”, napisao je Plenković. Oglasio se i ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović. ”Fanatizam je veliki neprijatelj logike… teško sljepilo kod zdravih očiju, amputacija duše od kontrole koju čini razum, moral i istina…” citirao je Zmajlović.

Na svom Twitter profilu oglasila se i Jadranka Kosor. ”Tek kad zlo dođe tako blizu, shvatiš svu silinu njegove odvratnosti”, napisala je Kosor.

Poruku Hameda Bangoure svakako vrijedi pročitati…

” Budala je uvijek bilo i bit će, ali nikada se čovječanstvo ne bi održalo da nije bilo onih koji su u svojim srcima znali istinski razlučiti dobro od zla i u tom smjeru su usmjeravali svoja djelovanja…”

hamed

Komentari

loading...
-->