Tomašević stigao na božićni koncert u Ciboni pa poručio: ‘Trudimo se biti bolji ljudi’

Foto: Luka Stanz/ Pixsell

Nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije, ove nedjelje održava se tradicionalni koncert Božić u Ciboni. Više od 20-ak izvođača izvođača, među kojima su i Albina, Saša Lozar, Šajeta, Bojan Jambrošić, Franka Batelić i Goran Karan, pjeva najljepše božićne pjesme iz Hrvatske i cijelog svijeta. Na koncert je stigao i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji se obratio publici.

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, iznimna mi je čast ovdje biti s vama na još jednom u nizu božićnog koncerta u Ciboni. Kao što znate, prošle godine nažalost nismo mogli organizirati ovaj koncert budući da je pandemija bila u punom jeku. Drago mi je da smo ove godine zajedno s partnerima, poštujući sve epidemiološke mjere, uspjeli organizirati još jedan božićni koncert u Ciboni.

Tradicionalne božićne pjesme su dio naše kulturne baštine, ne samo grada Zagreba nego i cijele Hrvatske i one se nalaze u srcima brojnih naših građana, i u našoj zemlji. Htio bih zahvaliti svim solistima i zborovima koji su pripremili večeras ovaj koncert za nas i u kojem čemu uživati mi koji smo se tu okupili, kao i oni koji nas prate.

Neka nam božićna poruka mira i zajedništva bude uputa za opće dobro u sljedećoj godini, kako bi doista i ovaj grad i ova zemlja bila bolje mjesto za sve. Trudimo se biti bolji ljudi, da napravimo sve što možemo za svoje bližnje i one kojima nije lako u ovim uvjetima. Za kraj, želim svima okupljenima i onima koji nas gledaju čestitati Božić i zaželjeti sve najbolje u 2022. Puno zdravlja, puno ljubavi i veselja želim vam svima. Živjeli”, poručio je Tomašević okupljenima u Ciboni.


Komentari