TOMAŠEVIĆ POPUSTIO Nakon zamjenice Dolenec i on će na sastanak s roditeljima-odgojiteljima

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio da će održati sastanak s predstavnicima udruge roditelja odgojitelja koji se oštro protive prijedlogu ukidanja statusa roditelja-odgojitelja. Odnosno, da im se smanji iznos naknade za gotovo pet puta, na tisuću kuna mjesečno. Najavio je to nakon propalog sastanka predstavnika s zamjenicom Danijelom Dolenec, a nakon što su ga roditelji-odgojitelji doslovce okružili dok je sadio drveće za akciju “Zasadi drvo, ne budi panj!” u Travnom.

Foto: Screenshot

“Kad vi nama nećete, da mi dođemo k vama. I pozivamo vas da u utorak popričate sa nama na sastanku, mi bismo vas, a ne zamjenicu”, poručila je jedna od majki odgajateljica, na što joj je Tomašević odgovorio “naravno” i bacio se na sadnju stabla.

Tomašević na sastanku

“Javno savjetovanje je u tijeku, naravno, bili su i prosvjedi i to je apsolutno pravo svakoga da prosvjeduje, da izrazi svoje mišljenje. Već su bila dva sastanka koje je s njima održala zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec, jer se najviše bavila tom temom i radila na analizi koja prati prijedlog koji je na javnom savjetovanju. Međutim, naravno, da ću i ja razgovarati s predstavnicima udruge”, istaknuo je gradonačelnik Tomislav Tomašević u parku u Travnom.

Kada će se sastanak dogoditi – nije još jasno.

Komentari