TOG IMA SAMO KOD NAS: Prebio djevojke, ‘popio kavu’ u Remetincu i odšetao kući! (FOTO)

Wikipedia

Izgleda da za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i pokušaja kopanja očiju možete proći gotovo nekažnjeno.

Prije otprilike dva tjedna sve nas je dobro prodrmao apel mlade Sare Golub (19) koja je ukazala kako je nju i njezinu sestru Kimy (23), 8. veljače, pretukao 26-godišnji Željko Raženj i za to nije snosio nikakve posljedice. Apel je upućen hrvatskoj Vladi u kojem je pozvala institucije da počnu raditi svoj posao. Raženj ih je fizički napao u taksiju na povratku kući iz izlaska, a njenoj sestri Kimy je pokušao iskopati oči. 

sara golub prebijena masnice tuča batine

Jučer je donesena presuda kako je Raženj kriv za remećenje javnog reda i mira na osobito drzak način, a sudac Krešimir Ožanić mu je već prije odredio 15 dana zatvora. Nakon što je jučer na ročištu ispitao sve svjedoke iz taksija, sudac Ožanić je Raženju dosudio 15 dana zatvora i 500 kuna sudskih troškova.

Raženj je presudu slušao potpuno miran, kamena lica, a svaku je emociju pokušavao prikriti čvrsto stišćući isprepletene prste, prenosi 24.sata.

Kako je već odležao tih 15 dana u zatvoru sudac ga je pustio da odšeta kući. “Budući da ste kaznu zatvora odradili u cijelosti, slobodni ste “, presudio je Ožanić.

Prvi susret nakon prebijanja

Sara se jučer po prvi puta susrela s napadačem nakon prebijanja i to na zagrebačkom Prekršajnom sudu. “Kako me možeš gledati u oči i lagati”, jecajući ga je upitala Sara Golub (19), na što je on odgovorio, “Mogu jer stojim kod svog iskaza da ste vi prve udarile mene”, mirno je odgovorio Željko Raženj (26) pred sucem zagrebačkog Prekršajnog suda Ožanićem.

Iskaz dao i taksist

Pred sucem se prvi put pojavio i vozač taksija N. K. (41), koji napadnutim djevojkama nije pomagao niti je pozvao policiju. Pravdao se kako je iza sebe čuo neku galamu te da je putnike pokušao smiriti. “Neki od njih govorili su mi da stanem, neki da nastavim voziti. Stao sam kad sam imao priliku zaustaviti vozilo radi situacije u prometu. Tijekom vožnje smirivao sam situaciju, dečke odvezao kući, bili su pristojni i pošteno su mi platili. Istaknuo bih i da je Sara galamila tijekom cijele vožnje u taksiju, a kad sam se zaustavio na Rudeškoj cesti, vidio sam ogrebotinu i krv iznad Kimynih očiju”, ispričao je N. K. dodajući da su svi putnici u taksiju bili pod utjecajem alkohola. Čuo je, kaže, pljuskanje na stražnjem sjedalu te priznao da nije zvao policiju.

Sestre su ogorčene ovakvom presudom

Sestre Golub zadovoljne su što je Željko proglašen krivim, no smatraju da je presuda ipak preblaga. “Nisam zadovoljna. Proglašen je krivim i što sad? To smo svi znali”, kazala je Kimy. Njihova odvjetnica Ljiljana Maravić-Pirš najavila je nastavak borbe za odštetu.

>>>POZOR, UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! Brutalno isprebijao ženu, a nitko ne poduzima ništa (FOTO)

Komentari