‘TO JE NEPREPRIČLJIVO!’ Nakon Tomaševića, oglasila se i njegova zamjenica Danijela Dolenec: ‘Prva godina bila je luda vožnja’

Danijela Dolenec (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Nakon što se gradonačelnik Tomislav Tomašević oglasio na Facebooku povodom prve godine vladanja gradom, sada se javila i njegova zamjenica Danijela Dolenec putem iste društvene mreže. Dolenec je apostrofirala kako je prvih godinu dana na vlasti bila ‘luda vožnja’.

“Tomislav je mislim najbolje pogodio kad je rekao da popravljamo avion u letu. Prva godina bila je luda vožnja! Kritičara nije nedostajalo. Meni je to očekivano jer je ulog u naš uspjeh u Zagrebu ogroman. Uspjeh u Zagrebu donosi potencijal preokreta za cijelu zemlju, novo doba u kojem do sad nemoguće postaje moguće. Pa smo tako kritizirani da smo ishitreni i da smo prespori. Da imamo svoje ljude i da nemamo svoje ljude. Da ne marimo za ideologiju i da se bavimo samo ideologijom”, poručila je Dolenec.

Također je najavila da ‘prave stvari tek dolaze’.

“No, usprkos puno kritika u javnosti, nakon godinu dana i dalje osjećamo široku popularnu podršku. Daleko najčešći komentar u susretu s ljudima i dalje je ‘samo nemojte odustati’. Nećemo odustati. Pa pogledajte nas. Mi smo sjajan tim i iz naše jezgre postojano gradimo nove timove i uvećavamo broj ljudi koji s nama predano rade na promjenama. Avion je u sve boljem stanju i povećavamo brzinu. Prave stvari tek dolaze”, napisala je.

 

Komentari