‘TO JE MOJA BOLNICA’ Zadravec očekuje da ju se vrati na mjesto predstojnice: ‘Spremna sam podnijeti svaku žrtvu’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon podužeg i detaljnog svjedočenja pred Antikorupcijskim vijećem, bivša predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju, Dijana Zadravec još jednom se medijski oglasila, a ovoga puta dala je izjavu za Novu TV.

Inače, bivša predstojnica se već neko vrijeme nalazi na bolovanju.

Komentirala je spornu SMS poruku koju povezuje s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i istaknula kako nije rekla da je on slao SMS. Otkrila je i da tu poruku ima na računalu.

“Rekla sam da imam SMS u kojem je jasno da je intervenirao za gospodina Zovaka. Intervenirao je na određenim razinama da Zovak ostane ravnatelj bolnice, danas sam na Nacionalnom vijeću rekla da ću to javno objaviti”, objašnjava Zadravec.

Dodaje i kako korupcija nema stranačku iskaznicu, a nije tajna da je ona članica HDZ-a.

“HDZ ima program borbe protiv korupcije, i ja ga slijedim. Ne očekujem sankcije, ničega se ne bojim. Moja borba je usmjerena na borbu protiv korupcije, imam sve činjenice i argumente na svojoj strani”, kaže.

Očekuje da ju se vrati na mjesto predstojnice.

“Želim raditi u Vinogradskoj, to je moja bolnica, mnogi su mi kolege izrazili podršku. 25 godina sam gradila karijeru, imam međunarodno priznatu diplomu, ne bojim se. Ako je ovo početak reforme javno-zdravstvenog sustava spremna sam podnijeti svaku žrtvu”, zaključila je Zadravec.

Komentari