‘To je investicija, brzo će vam se isplatiti’ Stan od 14 kvadrata u Zvonimirovoj prodaje se po cijeni od gotovo pola milijuna kuna

Screenshot

U Zagrebu se svake godine obavi oko 10 tisuća kupnji stanova, a prošle je godine navedena brojka bila niža za čak 16 posto, zbog pandemije, kao i potresa. U centru grada promet je pao za više od 50 posto, a to nije obeshrabrilo pojedine vlasnike nekretnina da “nabiju cijene” prilikom prodaje.

Posebno se istaknuo jedan “stančić”. U Zvonimirovoj ulici prodaje se stan od 14 kvadratnih metara, a cijena mu je prava sitnica.

Za kvadrat ovog stana sretni kupac će morati izdvojiti četiri tisuće eura, a sveukupna cijena je 424.124 tisuće kuna. Vlasnik u oglasu navodi kako je riječ o novom stanu iz 2015. godine, na prvom katu stambene zgrade.

“Sastoji se od manje kuhinje, kupaone s WC-om i dnevnim boravkom. Stanu pripada spremište u podrumu zgrade, a vrlo je pogodan za studente, poslovne ljude ili samce. Nema oštećenja od potresa. Vlasništvo je uredno bez tereta”, navodi vlasnik u oglasu na Njuškalu.

U svega nekoliko sati stan je prikupio više od 6830 pregleda, a agent koji je ovaj oglas objavio za 24 sata otkriva zašto cijena te nekretnine odskače od tržišnog prosjeka.

“Svatko ima svoju računicu i svaka nekretnina ima svog kupca. Ovo je stan-investicija koja se može u kratkom roku isplatiti”, objašnjava agent za nekretnine.

U istoj ulici na prodaji je nekoliko stanova koje je potrebno u cijelosti adaptirati, a cijene po kvadratu im se kreću od 1800 do 2000 eura. Agent ističe kako se adaptirani stanovi prodaju po većoj cijeni do 2500 eura po kvadratu, ali da se radi o većim stanovima.


Komentari