Tko su najnegativci Zagreba 2021.? Odabrali ste stvarno šarenu ekipu…

Još samo nekoliko sati i zauvijek se opraštamo sa 2021. i pozdravljamo 2022. godinu. U tijeku su tradicionalni izbori onih koji su obilježili staru godinu, stoga kako odabiremo heroje Zagreba u 2021., biramo i one koji su na negativan način ostavili dojam u javnom životu.

No, ostavili smo slobodan izbor našim pratiteljima na Facebooku da sami predlože najnegativce Zagreba 2021. godine.

Ostavljeno je 227 komentara i preko 50 reakcija, a nominirani su uglavnom Možemo! i gradonačelnik Tomislav Tomašević, koji je prozvan i Promašević. Slijede novinari kao cijelina, slijedi HDZ, komunjare, Stožer, a jedna pratiteljica se zapitala i – tko su najpozitivci Zagreba?

Novinari i Vlada na meti, slijede “ekipa iz Možemo!”

Glavnina pratitelja na Facebooku složna je da su novinari i Vlada najnegativci u 2021. godini. Jedan od pratitelja upitao se i kome smo na platnom popisu za ovaj članak. Aktualna gradska vlast, također. Među omraženima se najčešće spomInju gradoančelnik Tomašević i zastupnica Kekin. HDZ je također na meti, pa mu se najčešće lijepe epitati poput lopuža, kriminalaca i lopina. Često se spominje i Plenki, odnosno premijer Plenković.

Kada bi morali proglasiti pobjednike, redom bi išli Vlada i novinari, pa Možemo!.

Stožer i Davor Filippović na čvrstom trećem i četvrtom mjestu

Jedan političar, uz Ivanu Kekin, Plenkovića i gradonačelnika, istaknuo se u prijedlozima najnegativaca, a to je HDZ-ov Davor Filipović.

Nakon njega, negativcem je proglašen i Stožer, kojeg su pratitelji ukrasili epitetima koje ovdje ne smijemo spominjati.


Komentari