TKO JE ZAPRAVO NIKOLA KOVAČEVIĆ? Voli skupi alkohol, luksuz i provode, susjedi tvrde: ‘On je bio dobro dijete’

Facebook

Propali nogometaš, a sada prodavatelj osiguranja je, kažu njegovi susjedi iz Sesveta, bio dobro i vrijedno dijete, pa ih je ova nesreća dobro šokirala.

Susjedi Nikole Kovačevića (26), mladića koji je izazvao strahovitu prometnu nesreću na Kvaternikovom trgu u kojoj je usmrtio Ljiljanu K. (61), teško ozlijedio njenog supruga Aleksandra i još dvoje pješala, kažu kako on dolazi iz fine i radišne obitelji. Propali nogometaš, a sada prodavatelj osiguranja je, kažu njegovi susjedi iz Sesveta, bio dobro i vrijedno dijete, pa ih je ova nesreća dobro šokirala.

“Nije lako imati sina fakina koji očito voli provode, alkohol i zabavu”

“Kad smo čuli da je onu jezivu prometnu na Kvatriću skrivio mladić s njegovim imenom i prezimenom, rekla sam si: ‘Ma nije valjda to naš susjed Niko?’ Ubrzo mi je sve bilo jasnije jer sam vidjela galeriju slika s mjesta nesreće i njega u policijskom autu. On je nekad igrao nogomet. Išlo mu je, ali možda ne do te mjere da uđe u prvu ligu. Njegov otac radi u Croatia osiguranju i pomogao mu je da se zaposli kao prodavatelj osiguranja. Majka mu pak radi u dječjem vrtiću. On je jedan od njihova tri sina, mislim da je najstariji. Oženio se prije godinu i pol te se odselio iz naše zgrade. Ova će tragedija njegove roditelje baciti na koljena jer su to zaista divni, skromni i brižni ljudi. Nije lako imati sina fakina koji očito voli provode, alkohol i zabavu, i to ne samo vikendom već i tijekom tjedna”, izjavila je kaže jedna od susjeda obitelji Kovačević, prenosi Jutarnji.

Raskalašeni mladić do Kvatrića se dovezao Maksimirskom, a kretao se brzinom od najmanje 90 kilometara na sat. Svjedoci su kazali kako se mladić prije stravične nesreće divljački vozio po Donjoj Dubravi, a potom se uputio prema Kvatriću gdje je pregazio pješake, zabio se u stup i potom pješice pokušao pobjeći s mjesta nesreće. Na svu sreću uhvatila su ga dvojica prolaznika i zadržala ga do dolaska policije. Svo je vrijeme prijetio policiji i prolaznicima uzvicima, “Znate li vi tko sam ja”?

Nalijeva se Jack Danielsom, voli skupe provode i luksuz

Ako je suditi prema njegovu Facebook profilu, to jest slikama koje je objavljivao, Nikola uživa u luskuzu, skupom alkoholu i ludim provodima po elitnim jadranskim destinacijama. Na jednoj od fotografija vidi se kako partija u hvarskom Carpe Diemu i kako se nalijeva skupim burbonom, Jack Danielsom.

Čini se kako je nešto slično radio i prije kobne vožnje u ponedjeljak 11. travnja jer mu je u krvi izmjereno nešto manje od dva promila alkohola. Otkrilo se kasnije i kako mu je vozačka dozvola do tog ponedjeljka oduzimana čak četiri puta i kako je veliki kolekcionar prometnih prekršaja. Nakupio ih je do sada čak 21!

>>> ‘REKORDER’ U PROMETNIM PREKRŠAJIMA: Mladiću koji je pregazio ljude na Kvatriću, vozačku oduzimali četiri puta

>>> PIJANI MLADIĆ IZ SESVETA UBIO ŽENU NA KVATERNIKOVOM TRGU: Smrtno stradala Liljana (61), suprug Aleksandar se bori za život


Komentari