TKO JE SRETNICA? Mladić s buketom cvijeća potjerao tmurne oblake iz Zagreba (FOTO)

Zagreb.info

Postoji li nešto romantičnije od prizora mladića koji stoji na pljusku i u ruci nosi predivan buket cvijeća?

Nedjeljno sunčano poslijepodne iznenadila je kiša. Tmurni oblaci nadvili su se nad grad, no tračak svjetlosti i oduševljenja izazvao je ovaj mladić kojeg smo fotografirali na tramvajskoj stanici kod Cibone.

buketić

Bez obzira na nevrijeme i kišu koja je neprestano padala, ovaj mladić obukao je bijelu košulju, hlače i cipele, a ono što smo odmah uočili bio je veliki crveni buket cvijeća koji je sigurno namijenio svojoj odabranici. Iako smo svjedoci kako se današnja vremena uvelike razlikuju od prijašnjih, ovaj mladić nam je primjer da je kavalirstvo očito nešto što nikada neće nestati.

mladić 1

Prije nekoliko dana napisali smo tekst o djedici koji je s buketom cvijeća osvanuo u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”. Fotografiran u tramvaju u nedjelju ujutro, svima nam je uljepšao kraj radnoga tjedna. Fotografija koja je govorila tisuću riječi osvojila je naša srca, ali i srca svih Zagrepčana.

>>> OVO JE DOKAZ KAKO LJUBAV TRAJE I TRAJE: Djedica s buketićem osvojio srca Zagrepčana

I dok je djedica svojoj odabranici buket predivnog cvijeća nosio u nedjelju ujutro, ovaj mladić odlučio se na ovaj predivan pothvat u nešto kasnijim satima, također u nedjelju. Nadamo se da ga kiša nije spriječila u njegovom naumu te da je obradovao svoju odabranicu ovim predivnim buketom i pomno odabranim stylingom.


Komentari