TKO IM JE KANDIDAT? Ni HDZ ni SDP nisu odabrali predstavnike u utrci za gradonačelnika

skupstina.zagreb.hr

Čelnici obiju stranaka tvrde kako će imati najbolje kandidate.

Javnosti su još nepoznata imena kandidata SDP-a i HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika.  Čelnici obiju stranaka su ustvrdili kako će imati spremne kandidate. Davor Bernardić tvrdi kako će njihov kandidat donijeti promjene dok Andrija Mikulić tvrdi kako će imati najboljeg kandidata.

Nakon jučerašnje sjednice gradske skupštine, novinari su upitali čelnog čovjeka SDP-a kada će odabrati kandidata za gradonačelničku trku. Bernardić je na to odgovorio kako će o tome autonomno odlučiti zagrebački SDP i kako će na vrijeme imati svog kandidata te se sa SDP-om dogoditi promjene u Zagrebu. Nije htio komentirati hoće li se on kandidirati već je odgovorio da je dobro sve ono što je za građane dobro.

Novinari su isto pitanje postavili i Andriji Mikuliću te ne dvoji da će imati najboljeg kandidata. Tvrdi kako oni  rade svaki dan te da ne trebaju kampanju niti izlaziti u javnost niti im treba vremena za pripreme za izbore. Tad se osvrnuo na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, koja je izašla u javnost kad je stranka odlučila i pobijedila na izborima.

Hoće li podržati Milana Bandića? Prema njegovim riječima, imat  će svog kandida i svoju listu.

>>SDP KRATKIH RUKAVA: Gradonačelničku poziciju nevoljko prepuštaju ovoj osobi

>>>PUHOVSKI: Pernar bi bio jak kandidat za Zagreb, no protiv Bandića šanse ima samo jedna osoba u idućem scenariju

 


Komentari