Tjedna prognoza: Pred nama je pravo proljetno vrijeme, uz nekoliko iznenađenja

FOTO: Pexels

Napokon smo dočekali Sunce.

Zima se svakako bliži svom kraju, a iz daljine nam se smješka proljeće. Sunca je sve više, ali jutarnje temperature i dalje znaju štipkati za obraze jer se još uvijek kreću oko nule. Ni u tjednu pred nama situacija se neće puno mijenjati, a najveći temperaturni skok očekujemo za vikend.

Početak tjedna donio je sunčano vrijeme i temperature do 13 stupnjeva. Mogući su i kratkotrajni oblaci. U utorak nas očekuje ista situacija, ali s jednim Celzijevim stupnjem više. Dan kasnije, u srijedu će se nad Zagreb nadviti sivi oblaci, ali naznaka oborina nema. Najviša dnevna temperatura past će na 11 stupnjeva. U četvrtak će se nebo ponovo razvedriti, a većinu dana biti će pretežno sunčano. Za kraj radnog tjedna, u petak, Sunce će zasjati, a oblacima neće biti ni traga i temperatura će biti 14 stupnjeva, kao i dan prije. Tijekom svih ovih dana vjetra ne bi trebalo biti.

FOTO: prognoza.hr
FOTO: prognoza.hr

Za vikenda nam stiže temperaturno iznenađenje, ali i nešto manje sunca. U subotu nas očekuje nešto više oblaka, minimalna temperatura od jednog stupnja, ali i maksimalna koja bi se trebala popeti do 20 Celzijevaca. Slična situacija, samo s manje Sunca, čeka nas u nedjelju kada bi ponovo trebalo biti pretežno oblačno, ali toplo. Vjetar bi za vikend trebao biti slab do umjeren jugozapadni.


Komentari