Tjedna prognoza: Dolazi novo olujno nevrijeme, ali i paklene temperature

FOTO: Pixabay

Ako ste se ponadali stabilizaciji vremena, ne vrijedi vam.

Početak tjedna stigao je s oblacima i nešto nižim temperaturama, na što se zapravo nije mnogo nas bunilo, jer je osvježenje nakon paklenog tjedna dobrodošlo. Najviša dnevna temperatura danas će se penjati do 25 stupnjeva, a u nekim predjelima izgledni su i pljuskovi. Vjetar će biti slab do umjeren sjevenri.

Već u utorak temeprature će narasti do 28 stupnjeva, biti će pretežno sunčano s pokojim oblakom, a kiše nema na vidiku. Ni vjetra ne bi trebalo biti. Srijeda će biti sunčana i vruća s temperaturama do 31 stupanj, iako će se činiti da su više jer neće biti ni daška vjetra.

U četvrtak će biti još toplije s najvišom dnevnom temperaturom od 34 stupnja. Biti će pretežno sunčano i suho, a vjetra neće biti. Gotovo identična situacija čeka nas u petak, temepratura će biti jednako visoka, dan će biti sunčan, a jedina razlika je vjetar. Puhat će slab do umjeren zapadni

Ni subota neće biti puno drugačija, temperatura će ponovo biti 34 stupnja, ali vjetra neće biti. Sam kraj tjedna ponovo donosi nevrijeme. U nedjelju će najviša dnevna temperatura biti 34 stupnja, što znači da možemo očekivati iznimno sparan i težak dan. Vjetra neće biti, a očekuje se kiša.

FOTO: DHMZ
FOTO: DHMZ


Komentari