Titova unuka: ‘Djed da vidi Rvacku danas, sam bi svoju ploču sa trga skinuo’

FOTO: Facebook/ Saša Broz

Bandić je u ponedjeljak predložio novo ime trga. 

Srasti oko promjene (ili zadržavanja) imena Trga maršala Tita i da se ne stišavaju. Nakon što je gradonačelnik Bandić u ponedjeljak predložio da se trg preimenuje u Trg Republike Hrvatske, dio političke scene iskazao je zadovoljstvo, dok drugi i nisu oduševljeni.

Kada su se dojmovi slegli, oglasila se i Titina unuka Saša Broz koja na svom Facebook profilu nije štjedjela vladajuće.

“Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37 godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga. Voljela bi Vas utješiti i reći “ajd fala Bogu skinuli ga” i ta će tema biti stavljena ad acta….ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog…ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto. Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.

Tito je otišao u povijest ?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.
Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.

Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu – a nije nogomet.
A sad …..ajmo delat !!!!”, napisala je.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

>>> Dajte svoj glas: Trg maršala Tita ili Trg Republike Hrvatske?


Komentari