Tijesna utrka za ravnatelja Fonda za obnovu: Doznaje se tko je najveća konkurencija Damiru Vanđeliću

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Čelnik Fonda za obnovu Damir Vanđelić, osoba je za kojeg su mnogi tvrdili da ima šanse na izborima za Zagreb, ali se HDZ ipak odlučio za mlađahnog ekonomista Davora Filipovića. Isto tako, sudeći prema izjavama premijera Andreja Plenkovića, Vanđelić je na poziciju čelnika stavljen samo privremeno, a ne na četiri godine koliko i traje mandat ravnatelja Fonda za obnovu.

O Vanđelićevoj sudbini uskoro će odlučivati Upravno vijeće navedenog fonda na čelu s ministrom Darkom Horvatom. Naime, 22. veljače istječe rok za obavještavanje kandidata o rezultatima natječaja.

Na javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Fonda ukupno se javilo troje kandidata koji su i pozvani na razgovor 25. siječnja jer su zadovoljili formalne uvjete za prijavu. Među njima je naravno Damir Vanđelić, ali i Petra Škevin, doznaje Jutarnji.

Ova arhitektica s bogatim životopisom i uspješnom karijerom, vrlo je opaka konkurencija Vanđeliću no na pitanja u očekivanju rezultata natječaja nije htjela otkriti ništa kazavši: “Bez komentara do okončanja natječaja”.


Komentari