BEZOBRAZLUK U SESVETAMA: ‘Nije mi dala ni lipe, a pola radnog vremena sam joj bojala kosu. Gledala se i napravila scenu’

Photo: Pixabay, Ilustracija

Bez pozdrava ušetala je u ponedjeljak u frizerski salon Vona djevojka s maskom “nategnutom” gotovo do samih očiju. Bez ikakvih pitanja sjela je na prvi slobodan stolac pa pogledala u vlasnicu Ivanu Kovačević, koja nije ni slutila da će pola radnog vremena potrošiti na prevaranticu koja će je na koncu opljačkati.

“Pramenovi. Samo to je izgovorila autoritativnim tonom i okrenula se prema ogledalu”, govori nam frizerka iz Sesvetskog Kraljevca.

“Pokušala sam joj objasniti kakvu boju može očekivati s obzirom da je pramenove posljednji put radila prije godinu dana i kosa joj nije bila u idealnom stanju”, objašnjava nam Ivana koja je potom puna četiri sata izvlačila “dlaku po dlaku” i presavijala ih po folijama.

Uložila je, kaže, maksimalan trud da izjednači sve nijanse na njezinoj šarenoj kosi, a kako je proces potrajao u više je navrata upitala djevojku je li sve u redu. No, ona je smo šutjela.

Nakon što je Ivana oprala, ošišala i osušila kosu šutljive klijentice, odjednom je nastala drama.

“Stala je ispred ogledala pa gledala, gledala, gledala… A onda je počela tražiti mane. Zašto boja nije skroz do korijena, zašto se pri vrhu još vidi izrast”, navodi frizerka koja je ostala krajnje neugodno iznenađena onim što se potom dogodilo.

Kako djevojka nije imala gotovine već samo karticu, objasnila joj je kako doći do bankomata.

“Čim je izašla iz salona, imala sam osjećaj da se neće vratiti. Nije uzela ni račun”, priča nam Ivana koju osjećaj nije prevario.

Klijentica se u salon vratila nije.

“Poslala sam joj poruku pošto mi je ostao njezin broj od narudžbe, ali nije mi odgovorila. Ovakvu drskost već dugo nisam vidjela pa apeliram da se pazite”, poručuje Ivana Kovačević koja još uvijek razmišlja hoće li sve prijaviti policiji.


Komentari