TENZIJE ZBOG DUBRAVE! Tomaševiću i građani otkrili svoje probleme: ‘Kad to vidite sve će vam biti jasno…’

Foto: Damir Krajac/CROPIX/Davor Pongracic

Nakon što su vijećnici gradske četvrti Donja Dubrava upozorili gradonačelnika Tomislava Tomaševića na probleme koje očekuju da za njih riješi, poput manjka dječjih vrtića, osiguravanje zelenih površina, oglasio se i gradonačelnik.

U pojašnjenju za naš portal naveo je da se mjesne odbore na području Dubrave seli iz određenih prostora jer ih se, tvrdi Tomašević, koristi manje od jednog sata dnevnog, a te prostore planira prenamijeniti u dječje vrtiće. Uz to grade i nove vrtiće, a kada je riječ o obnovi cesta u Donjoj Dubravi, Tomašević objašnjava da realizacija kasni zbog povećanja cijena rada i sirovina i dodaju da rade na tome da se radovi nadoknade do kraja godine.

Na tu temu, još svojih problema otkrili su i drugi stanovnici Dubrave.

”Moja želja je da se u Studentskom gradu u Dubravi napravi park za pse. Kvart je jako lijep s puno zelenila, šetnica i dječjih igrališta. U blizini imamo osnovnu školu s sportskim terenima, imamo vrtić, zaista idealan kvart za mlade obitelji. No ima nas koji imamo peseke i zaista nam fali još i taj pseći park”, kaže jedna čitateljica.

”Provozajte se Čučerjem…”

”Vi ste jednu ulicu napravili za 18 mjeseci u Starom Retkovcu, ni 100 metara. U godinu dana niste pokupili smeće uz cestu, pomeli i oprali ulicu… Kažete izgradit ćete tolike vrtiće do kraja mandata, dok u 18 mjeseci već izgrađeno ne uspijete opremiti ili provesti javnu nabavu za opremanje (dom Markuševec)”, tvrdi drugi čitatelj.

”Poštovani gospodine Tomaševiću, molim Vas provozajte se cestom za Čučerje i vidite kakva nam je cesta u stanju raspadanja. Naravno, jer se sve ove godine nije ništa ulagalo, samo su se stavljale krpice na rupe asfalta. Ajde molim Vas. Kad vidite sve će Vam biti jasno. I samo nastavite. Polako, ali sigurno!”, poručila je gradonačelniku jedna čitateljica iz Čučerja.

Ima i onih koji podržavaju Tomislava Tomaševića i njegov dosadašnji rad uz riječi da je na vlast praktički tek došao te da se ”ne može sve riješiti u pet minuta”.

Komentari