TAXI CAMMEO POSTAJE SVE POPULARNIJI: Prešlo im još 15 taksista iz Radio Taxi Zagreba

Marijan Susenj/PIXSELL

Cammeo grupa danas zapošljava više od 700 djelatnika.

Prošlo je tek nepunih 60  dana otkako su franšiznu mrežu Taxi Cammea u Zagrebu pojačala trojica taksista iz Udruženja Radio Taxi Zagreb,  a danas je u ovoj mreži već 15 novih franšiznih partnera, nekadašnjih taksista zagrebačkog taksi-udruženja.

U ovom trenutku, u sklopu Cammeo grupe djeluje 15 franšiznih partnera, a još 30  taksista Udruženja Radio-Taxi Zagreb je u procesu pristupanja franšiznoj mreži Cammeo grupe. Na temelju toga, u Cammeo grupi očekuju da će broj vozača koji će prijeći u Taxi Cammeo biti veći od 50.

”Najbolju preporuku za rad u našoj franšiznoj mreži mogu dati  naši vozači. Trojica taksista konkurentskog udruženja uvidjelo je prednosti koje nudi Taxi Cammeo franšiza. Svi taksisti s odgovarajućom licencom mogu zatražiti pristup našoj franšiznoj mreži te tako iskoristiti priliku za bolju zaradu i razvoj temeljen na kontinuiranim investicijskim procesima Cammeo grupe”, izjavio je direktor Taxi Cammea Zagreb, Petar Dragić.

Zahvaljujući  franšiznom poslovnom modelu, Cammeo grupa danas zapošljava više od 700 djelatnika u cijeloj Hrvatskoj, koji su prošli temeljitu edukaciju na Taxi akademiji, a u planu je zaposliti još 1000 osoba.


Komentari