Talentirani Martin Mutnar osvaja nagrade i u Americi: Nastupit će u njujorškom Carneige Hallu.

martinkutnar.com

Martin Kutnar ponovo je zabljesnuo  osvojivši Prvu nagradu na 4. Međunarodnom glazbenom natjecanju Manhattan u kategoriji puhača/mladi glazbenici, piše HRT.

Ovo je samo jedno od brojnih priznanja za ovog mladog harminikaša i violončelista. Osim prestižne nagrade žirija, kojim je predsjedao Ivo Pogorelić, Martin je nagradom osigurao i sudjelovanje na koncertu pobjednika koji će se 6. srpnja održati u njujorškom Carnegie Hallu.

Martin Kutnar, rado nastupa i na televiziji pa ste ga mogli vidjeti u TV emisijama kao što su Školski sat, Majstori svirači, Dobro jutro, Hrvatska, RTL Direkt, a na televizijskom natjecanju Super – Talent Nove TV stigao je do finala. Dva puta je sudjelovao s harmonikom i na Eurovizijskom natjecanju mladih glazbenika. Oba puta, 2016. i 2018., ušao je u hrvatsko finale i bio dio koncerta mladih umjetnika koji su gledatelji mogli pratiti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji.

Ovaj talentirani, mladi glazbenik, nastupa je i na  Festivalu Chorwacki u Varšavi 2017. godine, te u Palači Sponza u Dubrovniku. Također, nedavno je nastupio  u prestižnom   Berliner Philharmonie na gala koncertu PanTonale PhilHARMONIKA festivalu s gudačkim orkestrom.


Komentari

loading...