Taksist Igor besplatno vozi starije u trgovine i ljekarne

Facebook

Ukidanje gradskog prijevoza još je jedna u nizu mjera poduzetih kako bi se što više smanjio socijalni kontakt, a virus korone stavio pod kontrolu, prenosi otvoreno.hr.

Ova se mjera za mnoge pokazala problematičnom – osobito za ranjivu skupinu starijih osoba, kao i osoba sa posebnim potrebama.

Taksist Igor Dimoski problem je prepoznao istoga dana te građanima poručio:

“Želim obavijestiti navedenu populaciju koja ovisi o gradskom prijevozu kako bi obavile nužne stvari poput kupovine kruha, mlijeka, pelena ili odlaska u ljekarnu, da im nudim svoju pomoć u vidu besplatnog prijevoza ili dostave”, objavio je Igor.

Njegov broj je 092 3814 271, a objavio je i broj Jelene Krcivoj (092/3851313) koja građanima Zagreba i okolice također stoji na usluzi.

Igor je na svojoj Facebook stranici opisao situaciju kada ga je mušterija dočekala sa šalicom kave, no požalio se i na osobu koja ga je prijavila da “ne izdaje račune”, iako usluge obavlja besplatno!

“Želim pozdraviti tu osobu. Naravno, zaustavili su me pod rotirkama, tjerali da skinem taksi tablu, stružem naljepnice sa vrata, provjeravali jesam li pijan… Kada su vidjeli da je sve u redu i shvatili da beplatno vozim, ljutito su mi rekli ‘ajde, sjedaj u auto i gubi se da te ne vidimo’. Lijepo pozdravljam tu osobu i želim joj da ovih dana zaradi što više novaca”, poručio je Igor i zamolio kolege taksiste da ne zlorabe ovu tešku situaciju.


Komentari