TAKSI JEFTINIJI NEGO IKAD: Od sada ćete cijenu usluge plaćati 25 posto manje

theodysseyonline.com

Na primjer, vožnja od Glavnog kolodvora od Jaruna od utorka stajati 30 kuna, umjesto dosadašnjih 40 kuna.

Nakon pola godine od ulaska na zagrebačko taksi tržište, Uber je odlučio sniziti cijene svojih usluga, što znači, da ćete od utorka 26. travnja plaćati 25 posto manje. U Uberu napominju da će, na primjer, vožnja od Glavnog kolodvora od Jaruna od utorka stajati 30 kuna, umjesto dosadašnjih 40 kuna, dok ostali taksi prijevoznici tu relaciju naplaćuju 46 kuna, prenosi Večernji.

“Glavni cilj Ubera je osigurati ljudima jednostavnu, sigurnu i povoljnu opciju kretanja kroz grad samo pritiskom jedne tipke na telefonu. Uz ove promjene, vjerujemo da će sve više ljudi na području Zagreba ostaviti svoj automobil kod kuće i koristiti Uber kako bi došli do željenog odredišta”, kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera u Hrvatskoj.

U Uberu navode da promjena cijena može biti korisna i za vozače-partnere kojima je bitno smanjiti vrijeme čekanja između vožnji te skratiti putovanje do polazišne lokacija putnika. Smatraju da će smanjenjem cijena Uber biti dostupniji većem broju građana te će slijedom toga smanjiti vrijeme čekanja partnera-vozača i skratiti putovanje do lokacije putnika.

“Iskustva sa snižavanjem cijena bila su pozitivna i za putnike i za partnere-vozače diljem svijeta u proteklih pet i pol godina poslovanja Ubera. Dobar primjer je New York, gdje su cijene kroz godine smanjene za 30 posto, a istovremeno je zarada partnera-vozača skočila za 50 posto”, kažu iz Ubera.


Komentari