TAKSI IZ NOĆNE MORE! Umirovljenicu taksist u Zagrebu zaključao u automobilu? ‘Bilo me strah, nikad ne znaš gdje te može odvesti’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Umirovljenica koja je vlakom prije tjedan dana stigla u Zagreb kako bi otišla na terapiju nije ni slutila da će doživjeti vožnju taksijem iz pakla.

HOROR PRIČA IZ ZAGREBA! Naručila taksi pa zamalo poginula u vožnji iz noćne more: ‘Ja danas slavim drugi rođendan’

Kako je ispričala za Danas.hr, na Glavnom kolodvoru uskočila je u taksi i zamolila vozača da ju odveze do Remetičnečke ceste. Kada su stigli na adresu, tvrdi žena, na ekranu je vidjela da piše broj 82. “Nije mi bilo jasno, mislila sam da je osam eura. Pitala sam: ‘Molim vas, koliko? Odgovorio je: Gospođo, 82 eura. Zjevnula sam: Molim…”, ispričala je putnica.

Riječ je o udaljenosti od oko osam kilometara, a vožnja je trajala 20-ak minuta, što bi prosječno trebalo koštati između šest do osam eura, piše portal.

“Režije bih platila s tim”, dodala je umirovljenica. A kao da šok zbog cijene nije bio dovoljan, tvrdi da se zatim dogodilo nešto zaista stravično. Taksist ju je, tvrdi ona, sitnu umirovljenicu zaključao u automobilu, sve dok nije platila vožnju.

“Bio je mlađi čovjek. Bilo me strah, nikad ne znaš gdje te može odvesti”, otkrila je žena koja od straha nije željela u javnosti otkriti svoj identitet.

Predstavnici Radio taksi Zagreba ističu u pisanom odgovoru da nedostatak inspekcija i kontrola te neefikasnost kazni, a krivnju svaljuju na zakonodavca, piše Danas.hr.


Komentari