TAJNA BANDIĆEVE SUPRUGE: Zašto Milan svoju Vesnu ne pokazuje u javnosti?

Patrik Macek/PIXSELL

Da je Milan Bandić, prvi čovjek Zagreba osebujan lik složiti će se svi poznavatelji lika i djela prvog čovjeka Zagreba.

No, jednako tako njegov uspjeh, barem kada je u pitanju osvajanje gradonačelničke fotelje također za sada nije bio upitan. A mudri pak kažu da se iza svakog uspješnog muškarca krije sposobna žena. U Bandićevom slučaju supruga Vesna uistinu se krije, jer s njom se rijetko, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Ne može ga se s njome sresti u šetnjama gradom, niti je pod rukom vodi na bilo kakva gradska događanja. Zlobnici po gradskim kuloarima, otišli su pak toliko daleko s tračevima da kazuju kako su supružnici Bandić zapravo razvedeni. No, unatoč tim pričama tiho i iz prikrajka Vesna Bandić svojem je suprugu vjetar u leđa davala u svim političkim bitkama. U njemu je prije više od 30 godina upoznala muškarca svojega života, dok je bila studentica Akademije primijenjenih umjetnosti.

U to vrijeme on je studirao na Fakultetu političkih znanosti. Doduše, par rastavu u biografiji uistinu ima, te su se tako rastali 1996. gogine zbog dugogodišnje razdvojenosti. Slutili su mnogi kako bi pravi razlog njihove rastave ipak mogao biti druge naravi, one nekretninske, konkretnije ticao se objekta u Preradovićevoj ulici. Naime, Vesna Bandić je jedino na taj način mogla otkupiti ruševnu kuću od 38 kvadratnih metara za 35.000 kuna jer su Bandići već posjedovali stan u Bužanovoj ulici, a kuću su mogli otkupiti samo ako jedno od njih nije imalo riješeno stambeno pitanje.

Za razliku od svog supruga, Vesna je samozatajna žena koja se rijetko pojavljuje na njegovim javnim obraćanjima. U jednoj izjavi kazala je kako nikada s Milanom nisu bili zajedno na godišnjem odmoru, ali da nju to ni najmanje ne smeta.

>>> TAJNOVITA PLENKOVIĆEVA SUPRUGA: Evo zašto se zgodna plavuša skriva od medija (FOTO)


Komentari