TAJANSTVENI MUŠKARAC OPET JE U POTRAZI: Na tramvajskoj stanici osvanula legendarna ljubavna poruka (FOTO)

plakat tramvajska stanica ljubavna poruka
Screenshot/Facebook

Romantičar je ponovo objavio svoj oglas. 

Na velikom plakatu crvene boje jutros je osvanula nova ljubavna poruka tajanstvenog zagrebačkog romatičara. Naime, iako se autor oglasa ne potpisuje nikakvim imenom, po stilu pisanja, rukopisu i načinu traženja savršene djevojke, može se zaključiti da je riječ o istoj osobi.

Ovaj put na tramvajskoj stanici na Sveučilišnoj aleji njegova poruka izazvala je zanimanje građana. U njoj se direktno obratio djevojci (nepoznatoj, onoj koju traži):

“Ako si usamljena kao i ja i tražiš ljubav, mogli bi zajedno otići na kavu.” Tako je započeo obraćanje svojoj nepronađenoj ljubavi. “Mogli bi se dogovoriti da se nađemo poslije tvojih predavanja! Nisam društvena osoba i volio bih da pričamo nasamo. Jako sam nježan i romantičan. Život nam rijetko pruža pravu šansu. Možda je baš ova ona prava”, napisao je nepoznati romantični zavodnik u svojoj poruci.

Poruka bez kontakta

Međutim, ostaje nejasno kao bi se ta djevojka trebala javiti, s obzirom da joj nije ostavio nikakav broj. Tako je učinio i na prošlom plakatu. Kako smo već prije pisali, njegova prošla poruka osvanula je na istoj tamvajskoj stanici, u nešto drugačijem izdanju. Naime, nije bila napisana na crvenom, već na narančastom papiru. Sve ostalo je bilo skoro isto: od skromnog uvoda, do naglaska na njegovoj sramežljivosti i na kraju, naglaska kako bi zaista ova mogla biti ta prava šansa.

plakat fer ljubav tražim djevojku
Foto: Zagreb.info

Ovaj put nijedna djevojka mu nije odgovorila, odnosno, na plakatu na kojemu je napisana najnovija poruka nema nikakvog kometara ili odgovora, kako je to bilo prošli put.

>>>OVAKO NEŠTO U ZAGREBU NISTE VIDJELI: Osvanuo plakat s urnebesnom porukom, a ono što se dalje dogodilo još je luđe (FOTO)


Komentari