SVOM SILOM ČUPALI REGISTARSKE PLOČICE S AUTA KOJI NISU IZ ZAGREBA: Policija objavila detalje zločina kod studentskog doma, osumnjičenici sve redom jako mladi ljudi

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako javlja PU zagrebačka, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenima koje se tereti da su na parkingu u blizini Studentskog doma Stjepan Radić trgali registarske pločice s automobila koji nisu registrirani u Zagrebu.

“Policijski službenici s Trešnjevke uočili su ih, odnosno zatekli u počinjenju tih kaznenih djela te ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, dodaju iz policije pa navode kako materijalna šteta nije utvrđena. Ipak, utvrđeno je kako su sa 17 automobila potrgali pločice, a skupa s njima na nekim vozilima oštetili nosače pločice.

Iz policije govore kako se radi o tri 18-godišnjaka, dva 20-godišnjaga i jednoj 19-godišnjakinji te jednim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje 17 kaznenih djela „Oštećenje tuđe stvari“. “Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su uz posebno izvješće predani pritvorskom nadzorniku”, zaključuju.

Komentari