SVI ŽELE VIDJETI VATRENE! Ogromni redovi stvaraju se u Dohi, ljudi se pokušavaju u zadnji tren domoći ulaznica za utakmicu koju svi čekaju

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Susret četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Brazila izazvao je ogroman interes navijača. Brazil predvođen Neymarom, te svjetski doprvaci koje predvodi najbolji igrač posljednjeg World Cupa Luka Modrić pravi su mamac za gledatelje, pa i ne čudi da su ispred FIFA-inog centra za prodaju ulaznicu u Dohi stvorili dugački redovi u kojima su ljudima satima čekali ne bi li se domogli ulaznice.

Kolona navijača koji čekaju karte protezala se u jednom trenutku više od 100 metara, a najviše je lokalnih stanovnika, i nekoliko očajnih Brazilaca.

Utakmica između Hrvatske i Brazila igra se na stadionu Education City koji ima kapacitet od 44.600 gledatelja, a očekuje se da će na tribinama biti oko 2000 hrvatskih navijača.

A hrvatski su navijači u petak prije utakmice pravi spektakl napravili pred hotelom u kojem odsjedaju Vatreni. Razvukli su ogromnu hrvatsku zastavu čije su kockice su preplavile više od 200 metara površine.

U Dohu je stigao i veliki bubanj zadužen za pravu navijačku atmosferu, no ono što je navijače posebno oduševilo jest to da se jedan do Vatrenih, Dejan Lovren spustio iz hotela do njih i osobno im zahvalio na silnoj podršci koju im pružaju.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Foto: Tom Dubravec / CROPIX


Komentari