SVI VEĆ RAZMIŠLJAJU O KOSOROVOJ POZICIJI: Zna se tko će biti novi predsjednik Skupštine?

DARINKO KOSOR OSTAVKA
Marko Lukunic/PIXSELL

Potpredsjednica Gradske skupštine Jelena Pavičić Vukičević komentirala je kako će novi predsjednik biti odabran na sjednici 19. svibnja. 

Potpredsjednica Pavičić Vukičević izjavila je kako će se 19. svibnja održati izbor Kosorovog nasljednika te da bi on najvjerojatnije trebao biti iz HDZ-a. Isto tako, izjavila je kako sebe samu ne vdii kao predsjednicu skupštine, već se na tom mjestu očekuje osoba iz HDZ-a.

Zanimljivo je dodati kao je jučer HDZ-ov potpredsjednik skupštine Andrija Mikulić izjavio kako HDZ ima kompetentne ljude na sve pozicije u gradu, pa tako i na tu. Nije, međutim, htio govoriti o imenima. Iz svega navedenoga moglo bi se zaključiti da se u redovima Skupštine već zna tko bi mogao biti novi predsjednik. Podsjećamo, nakon jučerašnje ostavke Darinka Kosora razvija se bura reakcija među njegovim kolegama zastupnicima. SDP-ov Dominik Etlinger tako je oštro komentirao kako Kosor “neće nikome nedostajati,” dok je njegov HNS-ov kolega Tomislav Stojak prokomentirao kako predsjednikova ostavka nije nikoga iznenadila.

>>>POZADINA OSTAVKE DARINKA KOSORA! ZAGREB U RUKAMA HDZ-a? Ovo je njegov najizgledniji nasljednik!

>>>NEVJEROJATNE REAKCIJE NA KOSOROVU OSTAVKU, SDP-ovci poručuju: ‘Nikome neće nedostajati’


 

 

Komentari

loading...