SVI SVETI U ZAGREBU Pogledajte detaljan pregled posebne regulacije prometa (FOTO)

072info.com

”U želji da dan kada se prisjećamo voljenih koji nam neizmjerno nedostaju protekne kako i priliči našemu gradu, molim vas, dragi sugrađani, da pohodite njihova  posljednja počivališta organiziranim linijama javnog prijevoza”, poručuju iz Grada Zagreba.

Na blagdan Svih svetih Zagrepčani će u subotu i nedjelju, odnosno 31. listopada i 1. studenoga moći koristiti besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima koja će za ovu posebnu prigodu biti otvorena sve do ponoći.

Tako će autobusi na izvanrednim linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec te Dubec – Markovo Polje, ovisno o trasi, voziti od 8 do 21 sat, odnosno od 8 do 20 sati, a detaljan pregled regulacije prometa može se pronaći OVDJE.


Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taxi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom i onima s posebnom dozvolom.

Komentari

loading...