SVI RADOVI NA JEDNOM MJESTU: Neki će potrajati sve do ljeta

Na ovim su cestama postavljene privremene prometne regulacije.

Od ponedjeljka 09. svibnja od 07,00 sati do ponedjeljka 23. svibnja do 20,00 sati, zbog izvođenja radova izgradnje sabirnog kanala, na Kerestinečkoj cesti na dijelu od kućnog broja 129a do Ježdovečke ceste, bit će zauzet dio kolnika. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, po preostalim slobodnim dijelovima kolnika, prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa.

Do daljnjega, na ŽC3052 Vrbovec-Gradec zbog radova vozi se jednim trakom naizmjence.

Do 25. svibnja u 20:00, zbog radova na Aleji Bologne u Zagrebu, zbog radova na raskrižju Ilice, Majke Terezije, Vrapčanske aleje i Aleje Bologne u smjeru zapada će se voziti jednim trakom (bit će zatvoren sjeverni kolnik).

Do 25. srpnja 2016.god. vozi se uz privremenu regulaciju prometa na DC36 u mjestu Gornja Kupčina (u vremenu od 07,30 do 16,00 sati vozi se naizmjence uz semafore, a u noćno/neradno vrijeme suženim kolnikom);

Do 30. lipnja u Letovaniću (DC36) vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Do 1. lipnja od 8,30 do 15 sati vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, suženim kolnikom, na dionici državne ceste DC1 Lučko-Jastrebarsko u mjestu Klinča Sela (zbog izgradnje cjevovoda).

Uz regulaciju semaforima vozi se na državnoj cesti DC41 na dionici Gostović-Gornji Tkalec, između Vrbovca i Križevaca.

Svakodnevno od 7 do 16 sati, osim nedjeljama, državnim praznicima i blagdanima, vozi se suženim kolnikom na državnoj cesti DC30 u Velikoj Gorici u zoni križanja s državnom cestom DC31.

Na državnoj cesti DC10 čvor Sveta Helena-čvor Dubrava-čvor Gradec-Križevci-Koprivnica-GP Gola na dijelu od čvora Dubrava do privremenog spoja s DC28 i ŽC305.

Vozi se jednim trakom, usporeno na državnoj cesti Cugovec-Haganj (DC28) i na državnoj cesti Gostović-Gornji Tkalec (DC41).

Zbog odrona na državnoj cesti DC29 između Kašine i Marije Bistrice u Lazu Bistričkom vozi se uz regulaciju prometa semaforima,stoji na stranicama HAK-a.

Zbog radova na DC307 Dobri Zdenci – Hum Bistrički od 18. do 21. km vozi uz privremenu prometnu signalizaciju.

Zbog klizišta na državnoj cesti DC29 Novi Golubovec-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Soblinec na 32. km vozi se naizmjenično jednim trakom uz semafore. Obilazak za vozila preko 7,5 tona: Sveti Ivan Zelina-Novi Marof-Budinšćina-Zlatar Bistrica.

Do 15. listopada na državnoj cesti DC29 između Zlatara i Mača vozi se uz privremenu regulaciju prometa semaforima


Komentari