SVEUČILIŠNE IGRE BLOKIRAT ĆE PROMET: Donosimo koje će prometnice biti zatvorene i obilazne pravce

HRT.hr

Od 12. do 25.srpnja Zagreb i Rijeku preplavit će studenti sportaši.

Zagreb i Rijeka domaćini su Europskih sveučilišnih igara koje počinju sutra, a traju sve do 25.srpnja. U Zagrebu se održava većina natjecanja, pa će sukladno tome tu i biti veći dio sportaša, a očekuju se i brojni posjetitelji na svečanom otvorenju kao i u sportskim dvoranama i objektima gdje se natjecanja održavaju.

Za vrijeme održavanja Igara u Zagrebu, od 10. do 25. srpnja, u Jarunskoj ulici na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice te na Horvaćanskom zavoju važit će posebna regulacija, a promet će biti dopušten isključivo autobusima ZET-a određenima za prijevoz sudionika te akreditiranim vozilima.

HRT.hr
HRT.hr

U srijedu 13. srpnja u Botaničkom vrtu u Zagrebu u 18.30 počinje svečani prijam a u 21 sat na atletskom stadionu Mladost ceremonija otvorenja.

HRT.hr
HRT.hr

Zbog toga će taj dan od 18 do 21 sat biti otežano prometovanje Vodnikovom i Mihanovićevom ulicom, a od 19 do 24 sata moguće je povremeno otežano prometovanje Selskom i Horvaćanskom te Haberleovom ulicom, uz već navedenu zabranu prometa Jarunskom ulicom na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice.


Komentari