SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA 2015: Cijene prilagođene studentskim džepovima!

Pozivaju se svi brucoši, stariji studenti, diplomirani ili davno diplomirani da ne čekaju zadnji čas i kupe svoju kartu na vrijeme. Druga po redu Sveučilišna Brucošijada održat će se u subotu, 24. listopada u Studentskom Centru u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Savjeta mladih grada Zagreba i portala Studentski.hr u suradnji sa Studentskim zborom PMF-a, Medicinskog te Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Nova akademska godina za zagrebačke studente označava i novu sezonu ludih izlazaka prije prvih kolokvija i ispita. Nakon što se na prošlogodišnjoj, prvoj Sveučilišnoj Brucošijadi zabavljalo preko 4000 mladih, vrijeme je da se zagrebačkim studentima i ove godine priredi najbolji mogući party za početak nove akademske godine.

I ove je godine glazbeni program prilagođen svim glazbenim ukusima pa ćete se tako na red, black i blue stageu moći zabavljati u zvucima electro, domaće i alternativne glazbe. Kao headlineri najavljeni su bendovi Gretta i Gatuzo, DJ Matroda i Aldo Morro, Tamburaški sastav Kao Nekad, a tu je i odličan krapinski band Trnje Live.

Cijene karte, kao i cijene pića prilagođene su studentskom džepu pa će se tako karte u pretprodaji moći kupit po simboličnoj cijeni od 20 kuna. Karte će u prodaji biti dostupne od 16. listopada, a sve novosti o prodaji pratite na službenom Facebook eventu.


Komentari