SVE IZMJENE NA JEDNOM MJESTU: Autobusne trase i promet noćnih tramvaja

hr.wikipedia.org

Sve izmjene u prometovanjima na jednom mjestu.

U subotu i nedjelju, 27. i 28. veljače obavljat će se radovi u zoni Puškarićeve i Ježdovečke ulice, a autobusi linija 164 (Savski most – Horvati) i 165 (Savski most – Klinča Sela), vozit će izmijenjenim trasama, odnosno obilazno.

S terminala Savski most, autobusi će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Puškarićeve ulice i Ventilatorske ceste, nastavit će vožnju Ventilatorskom i Gospodarskom ulicom te će skretati desno u Ulicu Svetog Benedikta, zatim Gornjostupničkom ulicom i svojim uobičajenim trasama dolaziti do krajnjih odredišta. U povratku autobusi će voziti istom trasom.

Autobusi linija 164 i 165, zbog vožnje za te linije privremenim cestovnim pravcem, neće se zaustavljati na obostranim stajalištima Lučko – centar, Puškarićeva – škola, Ježdovečka, Gradek i Domovićeva. Istovremeno, na privremeno izmijenjenom dijelu trase autobusi se neće zaustavljati na usputnim stajalištima ostalih linija. Završetak radova očekuje se u večernjim satima nedjelje, 28. veljače.

Izmjene i na liniji 168

Radovi uvjetuju izmjene i na liniji 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko), koja će od subote, 27. veljače, prometovati skraćeno do aerodroma u Lučkom i to zbog obustave prometa na dijelu Ježdovečke ulice.
Autobusi će voziti skraćeno dionicom Prečko – Ježdovec – Aerodrom Lučko te istom trasom u povratku. U primjeni će biti prilagođeni raspored vožnje, a koji je dostupan i na početno-krajnjem stajalištu.Završetak radova očekuje se u nedjelju, 27. ožujka, stoji na stranicama Holdinga.

Popravak tramvajske pruge i orezivanje drveća

Zbog popravka tramvajske pruge u Ilici, u noćima od ponedjeljka, 29. veljače, do jutarnjih sati petka, 4. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 31 prometovat će autobusi.

Podsjećamo da autobusi koji voze kao zamjena ne koriste tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb i Most mladosti.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Savskoj cesti i u Jurišićevoj ulici, u noćima od srijede, 24. veljače, do jutarnjeg izlaska tramvaja u nedjelju, 28. veljače, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobusi. Radovi na Savskoj cesti, nastavit će se i u noći s utorka na srijedu, 1. i 2. ožujka, a u prometu će biti autobusi.

Autobusi će umjesto tramvaja noćne linije 33 , zbog orezivanja drveća u Branimirovoj ulici, voziti u noći sa četvrtka, 3. ožujka, na petak, 4. ožujka.

Zbog popravka tramvajske pruge na Maksimirskoj cesti te orezivanja drveća na Savskoj cesti i u Tratinskoj ulici, u noćima do jutarnjih sati ponedjeljka, 7. ožujka, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.


Komentari