SVAKA SEKUNDA JE VAŽNA! Hrvati dijelite i pomozite! Mili je ovo posljednja šansa

Izvor: Facebook

Mila Rončević, djevojčica je s nepune dvije godine, a već godinu dana vodi bitku s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7) u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci. Obitelj iz Hreljina, našla se u poteškoćama kada su saznali da je njezino liječenje nemoguće uspješno nastaviti u Hrvatskoj i Europi. Posljednja šansa otvorila se u bolnici u Philadelphiji, u SAD-u, a iako cijena još nije posve formirana troškovi će iznositi i do dva milijuna dolara te stoga obitelj moli pomoć građana, jer svaka sekunda im je važna.

Povezali su se i s majkom Nore Šitum čija zaklada pomaže djeci oboljeloj od leukemije.

Njihov apel prenosimo u cijelosti:

‘Dragi rođaci i prijatelji,

Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo).


Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – ‘darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’.

Komentari

loading...