Suzy Josipović Redžepagić opet donosi veselje na Zrinjevac

Screenshot

U petak, 6. rujna, počinje omiljeni zagrebački jesenski festival koji spaja dvije stvari koje svi vole – hranu i filmove.

Food Film Festival na Zrinjevac donosi filmske projekcije svaku večer tijekom deset dana, do 15. rujna. Pod dekicama možete uživati uz filmove Green Book, Pulp Fiction ili Ratatouille.

Drugi dio ovog festivala čini odlična street food ponuda nekih od najkreativnijih domaćih ugostitelja, tako da će svi posjetitelji moći uživati u tacosima, tortillama, rebarcima i raznim burgerima i sendvičima.

Facebook / Food Film Festival Zagreb
Facebook / Food Film Festival Zagreb

Osim filmova i odličnog street fooda, tijekom deset dana na Zrinjevcu posjetitelje očekuje bogati i raznoliki dodatni program.

Mama festivala poznata je producentica Suzy Josipović Redžepagić kojoj su filmovi i pripremanje hrane cijeloživotni hobiji. Svoje je kulinarsko umijeće već podijelila sa javnosti koja je izvrsna prihvatila njezine kuharice.

A sada radost uživanja u hrani želi podijeliti sa Zagrepčanima i gostima grada. Ta se ljubav osjeća i zato je broj posjetitelja festivala svake godine sve veći.

Radno vrijeme festivala je od 11h do 23h te petkom i subotom do ponoć, dok su besplatne projekcije svaku večer u 20:30h te petkom i subotom od 21h.


Komentari