‘SUZA’ ZATVARA SVOJA VRATA: Gasi se info centar za kućne ljubimce

Svoje stranice gasi i s radom iz financijskih razloga s radom prestaje info centar za kućne ljubimce “SUZA”.

O prestanku rada javnost su izvijestili putem društvenih mreža:

”Nakon punih 11 godina rada, Info centar za kućne ljubimce “SUZA“ 31.12.2016.g., primoran je zatvoriti svoja vrata, ugasiti svoje stranice i prestati sa radom. Razlozi za zatvaranje Suzinog Info centra isključivo su financijske prirode. Od 01.01.2017.g. sve pozive za izgubljene, nađene i ranjene životinje zaprimat će Gradsko sklonište, a tko će preuzeti zaprimanje i obradu poziva za zlostavljane i zanemarivane životinje, to nažalost još uvijek ne znamo”, stoji u statusu na Facebooku.

Ostatak statusa pročitajte u nastavku:

“Ono što želimo podijeliti s Vama je osjećaj ponosa i sreće što smo punih 11 godina, zajedno sa svima Vama, imali priliku biti dio jedne predivne životinjske priče, u koju je bilo utkano puno ljubavi, suosjećanja i želje da pomognemo svima onima kojima je pomoć bila potrebna. Žao nam je što u tome nismo baš uvijek uspijevali, ali smo zato sretni i ponosni zbog svih onih koji su, zahvaljujući Vašem i našem trudu, spašeni i vraćeni svojim vlasnicima ili sretno udomljeni.

Svjesni smo da sve to ne bi bilo moguće bez pomoći Vas građana, bez podrške medija, ali niti bez financijske potpore Grada Zagreba, i na tome smo Vam svima beskrajno zahvalni. Zahvalni smo i svima onima koji nisu bili uz nas i koji su nas kritizirali, jer su nam upravo oni bili veliki poticaj, da budemo još bolji i učinkovitiji u našem radu.

Nadamo se samo, kada nas više ne bude, da ćete upravo Vi, dragi građani i dragi naši suradnici iz medija, i dalje biti tu za sve one zaboravljene patnike, koji vezani na pola metra lanca, gladni i žedni samuju u nekom zabačenom kutu dvorišta, kao i za sve one jadnike koji besciljno lutaju ulicama tražeći pomoć, jer oni nemaju nikoga osim Vas.”


Komentari