Skandal u Sesvetama! Sutkinja dalmatinskog nogometaša prijavila zbog seksizma!

Ivana Martinčić(34), nogometna sutkinja iz Koprivnice prijavila je nogometaša iz Solina Vlatka Šimunca (29) za seksistički napad!

Nogometaši Sesveta i Solina odigrali su 1-1 u utakmici drugog kola Druge HNL u petak koju je  zasjenio ispad nogometaša Solina Vlatka Šimunca.

Četvrta sutkinja Ivana Martinčić (34) iz Koprivnice prijavila ga je da joj je nakon utakmice u tunelu stadiona  u Sesvetama poručio:

– Dođi da te je*emo!

Dokažu li se tvrdnje sutkinje Martinčić, igrača Solina čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub.

Sudac Vedran Jelenčić (34) iz Rijeke pokazao je čak osam žutih kartona, tri igračima Sesveta i pet igračima Solina, kao i treneru Borisu Paviću. Dvostruki isključujući  dobio je igrač Sesveta Nasiru Moro.

Vlatko Šimunac rođeni je u Vinkovcima, igrao je za Dugopolje, Solin, Vinogradar, Zadar i slovenski Rudar Velenje. U Solin je drugi put došao u veljači ove godine, a u HNL-u je nastupio 78 puta za Cibaliju i Zadar i zabio četiri gola.

Ivana Martinčić perspektivna je nogometna sutkinja koja je prošle godine sudila finale Europskog prvenstva do 19 godina između Španjolske i Njemačke (1-0), a 2015. je sudila i polufinale Eura U-17 između Švicarske i Njemačke (1-0).

Glavna je sutkinja bila i na četirima utakmicama u Drugoj HNL u protekle dvije sezone, ogledima Kustošija – Hajduk II (2-0), Sesvete – Novigrad (2-1), Dinamo II – Hajduk II (0-0) te Osijek II – Hajduk II (3-1), prenosi portal 24 sata.


Komentari