Sumnjiva priča s Glavnog kolodvora: ‘Ušla sam da me ne skuži kad eto ti njega za mnom opet’

Foto: Zagreb.info

Nakon što je nedavno u medije dospjela neobična priča o mladiću koji kruži kvartom i prodaje priču kako je slučajno zaključao ključeve u autu te da da su mu zato potrebni novci kako bi s taxijem došao do Bistre, javila nam se djevojka koja se vidjevši tu priču prisjetila da je i sama imala slično neobično iskustvo.

VISOK MLADIĆ KRUŽI KVARTOM: Pripazite! Izgleda pristojno, ali..

Naime, Ana studira u Zagrebu, a inače živi nedaleko od Kutine pa često putuje vlakom. Upravo se na Glavnom kolodvoru prvi put susrela s nepoznatim mladićem.

“Bio je to zadnji petak u prošlom mjesecu. Ja i brat smo išli doma. Ja sam ušla u vlak da zauzmem mjesto jer je petkom gužva pošto svi idu doma, a brat je zaostao za mnom jer je kupovao kartu” započinje svoju priču Ana.

“I sad ja nađem mjesto i dođe neki lik sav uspuhan i počne brzo pričati kao ‘ja se ispričavam al’ mi hitno treba informacija i pomoć. Pun sam kofeina jer sam popio dosta kava al’ zaboravio sam karticu s popustom i sad mi do Kutine fali 20 kuna pa ako bi mi mogla posuditi’. Ja sam rekla da nemam, a on se nastavio motati oko vlaka, hodao je brzo po vlaku, išao sim tam da mi je bilo žao. Još je rekao kao da ga mama čeka i da ne smije propustiti ovaj vlak”, prepričava studentica dodajući da nije sigurna je li se na kraju uspio ukrcati na vlak ili ne.

Vjerojatno bi taj susret i zaboravila da se svega nekoliko dana kasnije nije ponovila ista situacija.

“Penjem se stepenicama prema vlaku i vidim tog istog lika vani kako s nekim priča na mobitel i brzo uđem u vlak da me ne skuži kad eto ti njega za mnom i opet s istom pričom da je li mu mogu posuditi karticu. Kad sam mu rekla da kondukter gleda, onda mi je opet rekao da mu fali 20 kuna i mogu li mu posuditi”, objašnjava Ana.

Danas ga je ponovno vidjela na Autobusnom kolodvoru i ponovno je pričao na mobitel te bio sav užurban i uspuhan, ali ovaj put nije komunicirao s njom, samo je prošao kraj nje.

O svom iskustvu odlučila je progovoriti kaže jer ne vjeruje da govori istinu, a zanima ju jako i jesu li drugi imali ovakvih iskustava. Dodaje da mladić ima između 25 i 30 godina te da po izgledu ne bi rekla da se radi o beskućniku.


Komentari