PRIJAVLJENA OTMICA DJEVOJKE: Oglasili se svjedoci, a policija poslala iznenađujući odgovor

screenshoot

Nakon što se na Facebooku pojavilo upozorenje upućeno stanovnicima Sesvetskog Kraljevca da pripaze na djecu zbog pokušaja otmice 18-godišnje djevojke na tom području, stupili smo u kontakt s majkom djevojke koja nam je potvrdila te informacije.

“Frajer je izašao iz auta i zgrabio mi kćer. Ona je počela vrištati i otimati se. U tom trenutku je naišao auto i stao i onda su moju kćer pustili, sjeli u auto i otišli, a moja mala od šoka nije vidila ni kakav je auto bio ni frajera nego je počela plakati i brzo otrčala doma”, kaže majka dodajući da se to dogodilo prije otprilike dva tjedna u ulici preko puta benzinske Antunović, Budenečki put.

Prijateljica gospođe koja nam je prepričala nemili događaj, a koja je također željela ostati anonimna, rekla nam je da je nedavno putem aplikacije Whats app dobila sličnu poruku upozorenja, ali se nije radilo o Sesvetskom Kraljevcu nego Dugom Selu, koje se nalazi nedaleko od Sesvetskog Kraljevca.

“Kada sam pitala što misle pod sumnjiva, nisam dobila odgovor”, kazala nam je dodajući da je poruka glasila:

“Sad mi je jedno dijete ispričalo da je neku večer bila sumnjiva situacija s jednim muškarcem u blizini škole Ivana Benkovića. Muškarac je vozio stari crveni kombi. Pa upozorite djecu i odrasle osobe”.

S obzirom da nam je majka djevojke koju su pokušali oteti rekla da su sve prijavili policiji, kontaktirali smo ih kako bismo provjerili koliko je takvih slučajeva bilo, ali odgovor nas je iznenadio:

“Vezano uz Vaš upit želimo Vas obavijestiti kako na području Policijske postaje Sesvete, Sesvetski Kraljevec teritorijalno pripada toj postaji, od 1. siječnja 2019. godine do danas nisu prijavljeni slučajevi otmice ili pokušaja otmice od strane nepoznatih počinitelja”.

Kako je moguće da nije zabilježen niti jedan slučaj kada gospođa svjedoči da su oni svoj prijavili, ostaje nejasno.


Komentari