STUDIO SMIJEHA TREBA VAŠU POMOĆ: Nasmijte se do suza i izaberite im novog člana

Studio Smijeha

Studio Smijeha traži novog komičara amatere koji će mjesec dana nastupati sa stalnom postavom.

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama i trebamo TVOJU pomoć u tome!Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo skupili na kvalifikacijama.

No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti. :)

Dođi i nasmij se, te podrži mlade nade i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene. Upad je 10 kn uz rakiju dobrodošlice, a show počinje u 20:30.

Vaš voditelj kroz galaksiju novih komičara/ki amatera bit će Goran Vugrinec Goc.Rezervacije vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo da to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na [email protected]


Komentari