Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru

Foto: PR

Tek nas jedan dan dijeli od jednog od najiščekivanijih tuluma u jesenskim mjesecima – Sveučilišne brucošijade. Zakazan je, dakle, za 27. listopada, s početkom od 22 sata, a da se radi o pomno odabranom datumu pokazuje činjenica da se baš navedene noći prebacujemo na zimsko računanje vremena. Brucošima i starijim studentima poklonjen je tako još jedan sat za zabavu u Studentskom centru uz vrlo raznovrsan lineup.

Na Italo Disco flooru posjetitelje će zabavljati Giuliano i Dikatori s hitovima iz 90-ih, ali i Kuzma & Shaka Zulu koji su propustili samo jedno izdanje dosad i tako postali svojevrsno zaštitno lice studentskih tuluma u SC-u. Na Flip Flop floor iz Crne Gore stiže regionalno popularni sastav Who See, a pridružit će mu se DJ Sasha Barthezz. Floor Dom@ćic@ zauzimaju Jakov Live i Tamburaški sastav Fini Dečki.

Ulaznice su se prethodnih tjedana prodavale po cijeni od 25 kuna, a samog dana održavanja eventa u 12 sati iznos pojedine raste na 40 kuna.

  • Entrio prodajna mjesta – https://bit.ly/1pPPYfC

  • Online kupnja – https://bit.ly/2yosP0r

  • SC – petak i subota od 12:00 do 17:00

  • SD Stjepan Radić – petak od 18:00 do 20:00, subota od 12:00 do 14:00 i 18:00 do 20:00

  • SD Cvjetno naselje – petak od 18:00 do 20:00

  • Kampus – petak od 11:00 do 14:00

  • FSB – petak od 10:00 do 15:00

  • FPZG – petak od 11:30 do 13:30

Ako ih ostane, prodavat će se i na ulazu u SC.

Peto po redu izdanje Sveučilišne brucošijade organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Studentskim centrom, a realizaciji iste svojim višegodišnjim partnerstvom doprinosi Zagrebačka banka. Kao i prilikom organizacije SCool Festa koji se na istoj lokaciji tradicionalno održava krajem akademske godine, u cilju je ovoga projekta proširiti sadržaj dostupan zagrebačkim studentima, ovog puta zabavni – jer se radi o itekako važnom segmentu studentskog života.Studentima poklonjen dodatan sat zabave u Studentskom centru


Komentari